szuper matt kék modern előszobafal előszoba szekrény bútor egyedi LED ruhafogas beépített

Extra matt kék modern előszoba szekrény

Több elnevezése is van ennek a bútornak: előszobafal, előszoba bútor. Jó kialakítás és maximális helykihasználás esetén egy szinte mindent elnyelő előszobafalunk lesz. Itt tárolhatjuk a kabátokat, a cipőket, a kutyasétáltatás kellékeit, esernyőket és még megannyi dolgot.

A beépített előszobaszekrény különleges szupermatt kék színű bútorlapból készült. Középen nyitott tárolók kaptak helyet. A jobb oldali fogas LED világítású és egy ülőfelület is ki lett alakítva a kényelmesebb öltözködés miatt. A fém bútorfogantyú matt fekete színű. A szekrény belsejében a polcok mellett vállfatartó rudak is találhatóak. A finoman záródó sarokpánt tompítja az ajtó csukódását, hogy az halkan és csendesen csukódjon.

A fotón ugyan nem látszódik, de az előszoba szekrénnyel szemben egy azonos színű cipősszekrény is készült.

Front anyaga: Gizir S064 extra matt kék bútorlap
Fogas anyaga: Egger 1334 ST9 világos Sorano tölgy bútorlap

Keresse cégünket és kérje ajánlatunkat, ha valóban egyedi bútorokat szeretne osztályon felüli kivitelezéssel, tartós kivitelben. Országszerte vállaljuk megálmodott bútorainak elkészítését – nem csak Gyula és Békéscsaba térségében. Egyedi esetek alapján nagy tapasztalattal külföldi kivitelezést is vállalunk.