Modern U-alakú konyha – Panellakás kimaxolva

Egy kisméretű panellakás modern U-alakú konyháját szeretnénk bemutatni. A konyha alapterülete 7 négyzetméter volt, és azt hiszem erre mondják, hogy ez az igazi kihívás…

Az ajtó helyére bordázott falpanel került, ami optikailag leválasztja a konyhát a folyosótól. A szekrényben helyet kapott természetesen a beépített mosogatógép is.

A mostani trend ugyan a fogantyú nélküli vagy süllyesztett megoldású kivitelezést részesíti előnyben, de mi már látjuk a változás szelét. Ismét vissza fog kerülni a divatba a fogantyús konyhabútor. Mi a TULIP Beatrice fogantyúját választottuk.

Front anyaga: Kastamonu EVOGLOSS MDF P208 Galaxy white magasfényű bútorlap
Korpusz: Egger H3331 ST10 Natúr Nebrasca Tölgy bútorlap
Munkafelület: Egger H3331 ST10 Natúr Nebrasca Tölgy munkalap

A konyhában a szokásos FDS Slim fiókrendszer került beépítésre. A felső ajtók nyitását az Aventos HK-XS Blum felnyíló vasalatok segítik.

A konyha jobb oldalán egy hosszú (3.6m) alsó szekrény került kialakításra, középen két személy számára kényelmes étkezőpulttal. Szándékosan nem terveztünk ide felső szekrényt vagy polcokat. Ezek elhagyásával jelentősen növeltük a teret és légiesebb érzetet teremtettünk.

A felső szekrény alsó részébe billenő konnektor került beépítésre, ez a rejtett elosztó rendkívül praktikus megoldás. A páraelszívó szekrényébe egy pontosan méretre szabott belső burkolatot készítettünk, ezzel extra tárolóhelyeket teremtve az apróbb háztartási eszközöknek.

Keresse cégünket és kérje ajánlatunkat, ha valóban egyedi bútorokat szeretne osztályon felüli kivitelezéssel, tartós kivitelben. Országszerte vállaljuk megálmodott bútorainak elkészítését – nem csak Gyula és Békéscsaba térségében. Egyedi esetek alapján nagy tapasztalattal külföldi kivitelezést is vállalunk.