Modern, fém lábakon álló komód és éjjeliszekrény, 10 fiókos kialakítás, push open nyitású, ABS élzárás. Hálószobabútor - Asztalos Gyula Békéscsaba

Komód és éjjeliszekrény

Letisztult hatású, nyomásra nyíló ( másnéven push open vagy tip-on) fiókokkal szerelt 10 fiókos komód és dupla fiókos éjjeliszekrény pár. A fiókok nagyon halkan nyílnak és záródnak, így a korán kelők sem ébresztik fel társukat a ruhák pakolása közben. A korpusz és a fiók frontok egy síkba esnek. A gyönyörű matt fekete fém bútorlábak légies megjelenést kölcsönöznek.

Tökéletes választás a hálószobába vagy a nappaliba is.

Frontok és korpusz anyaga: Egger Halifax Natúr Tölgy H1180 ST37

Ez a szín nagyon kedvelt, mivel a jellegzetes repedései és csomói természetes és autentikus megjelenést varázsolnak. Az XL ismétlődésnek köszönhetően – ami a repedések kevesebb előfordulását jelenti a dekor képen – nagyobb felületeken is használható, amit a szinkronpórusos struktúra tökéletesen kiemel, azaz a mintázat tapinthatóvá válik.

Keresse cégünket és kérje ajánlatunkat, ha valóban egyedi bútorokat szeretne osztályon felüli kivitelezéssel, tartós kivitelben. Országszerte vállaljuk megálmodott bútorainak elkészítését – nem csak Gyula és Békéscsaba térségében. Egyedi esetek alapján nagy tapasztalattal külföldi kivitelezést is vállalunk.