Hikori & antracit modern konyhabútor étkezőpulttal

Ezt a hatalmas méretű, teljesen egyedi kialakítású konyhabútort Belgiumba készítettük. Többször dolgoztunk már gyulai asztalosokként külföldre, de ez volt az eddigi legtávolabbi megbízásunk. Igazán megtisztelő és örömteli érzés, hogy ebben az országban is megtalálhatóak már bútoraink és ügyfelünk is nagyon elégedett.

A konyha Hickory (hikoridió) és antracit szürke színű. A konyhapult Corian Silverite anyagból készült. A konyhaszekrény Gola profillal lett szerelve, amely lehetővé teszi a modern, fogantyú nélküli nyitást.

A fiókok FDS Slim fiókcsúszót kaptak, amelyek már hosszú évek óta bizonyítják rátermettségüket bútorainkban. Az ajtók csillapított kivetőpántosak. A sarokszekrénybe Kesseböhmer LeMans vesekosár került.

A konyhasziget egyben étkezőpult is, ahol 6 személy kényelmesen elfér. A munkalap itt is Corianból készült. Az anyag előnye, hogy habár felületi karcok előfordulhatnak rajta – akárcsak a hagyományos munkalapon – de ezek polírozással könnyedén eltüntethetőek, továbbá a fényességük/csillogásuk is szabályozható ezen művelettel.

Csaptelep: Antracit színű, kihúzható Blanco FONTAS-S II SILGRANIT®-Look
Mosogató: Antracit Blanco METRA 8 S

Front anyaga: Egger H3730 ST10
Korpusz: Vision D143 PS14
Munkafelület: Corian® Solid Surface Silverite

Keresse cégünket és kérje ajánlatunkat, ha valóban egyedi bútorokat szeretne osztályon felüli kivitelezéssel. Nem csak Gyula és Békéscsaba térségében, hanem országszerte és külföldre is vállalunk asztalos megbízásokat.