Modern aszimmetrikus nappalibútor nappali bútor szekrény elegáns bútorok nappalik letisztult butor szekrény asztalos Gyula Békéscsaba

Modern aszimmetrikus dió színű nappali bútor

A nappalibútor sajátsága, hogy szimmetriát sehol sem lehet felfedezni rajta. Baloldalt magas és nyitott polcos a szekrény, míg jobboldalt zárt és zömök kialakítású, a TV alatti rész is el van csúsztatva és a magasságok is merőben eltérőek.

Nemesacél hatású alu Alhena fogantyúléc került minden elemre.

A fiókok csillapított behúzásúak, a szekrényajtók pedig szintén csillapított záródásúak. A lábazat felé egy gyenge fényű LED hangulatvilágítás került.

Bútorlap: Kastamonu – A811-PS11-18 Aida dió
Fogantyú: Schücho – Alhena

Keresse cégünket és kérje ajánlatunkat, ha valóban egyedi bútorokat szeretne osztályon felüli kivitelezéssel. Nem csak Gyula és Békéscsaba térségében vállalunk asztalos munkákat, hanem országszerte.

Keresse cégünket és kérje ajánlatunkat, ha valóban egyedi bútorokat szeretne osztályon felüli kivitelezéssel, tartós kivitelben. Országszerte vállaljuk megálmodott bútorainak elkészítését – nem csak Gyula és Békéscsaba térségében. Egyedi esetek alapján nagy tapasztalattal külföldi kivitelezést is vállalunk.