Tetőtéri, luxus konyhabútor. Csontszínűre festve, Swarovski, aranyozott fogantyúkkal, Corian munkapulttal. Teljesen egyedi igények alapján.

Tetőtéri luxus mini konyhabútor

Egy budai villa igazi ékszerdoboza ez az L-alakú festett konyhaszekrény. Ajtóiba klasszikus mintát martunk, majd gyönyörű, selymes csillogású csontfehér színt kapott.

A tetőtér adottságaihoz mérten a lehető legjobban kihasználtuk a teret, úgy, hogy az a lehető legcsodásabb kinézetet kapja, mégis legyen benne elég hely a konyhai eszközök számára. A mosogató részt az ablakok alatt alakítottuk ki, hogy kényelmesebb legyen a mosogatás és extra fény jusson oda.

A mosogató bal oldalán lévő alacsonyabb szekrény úgy lett kialakítva, hogy oda kényelmesen leülhessen egy vendék és beszélgethessen a házigazdával főzés közben.

A mosogatógép középen kapott helyet, a szekrény mögött lévő radiátorhoz pedig szellőzőket alakítottunk ki a Corian anyagból készült munkapulton.

A Corian munkapult igazi luxus, ráadásul ezt még tovább fokoztuk azzal, hogy leprofiloztuk a széleit, ezzel is tovább emelve a klasszikus jelleget. Ez igazán egyedi és nagyon ritka megoldás, mi még nem is láttunk hasonlót.

A fogantyúk aranyozottak, Swarovski kristályból készültek. Ezzel feltéve a képzeletbeli i-re a pontot. A fiókok és ajtók Blum vasalattal készültek, azaz kifinomult, szinte hangtalan záródásúak.

Keresse cégünket és kérje ajánlatunkat, ha valóban egyedi bútorokat szeretne osztályon felüli kivitelezéssel, tartós kivitelben. Országszerte vállaljuk megálmodott bútorainak elkészítését – nem csak Gyula és Békéscsaba térségében. Egyedi esetek alapján nagy tapasztalattal külföldi kivitelezést is vállalunk.