Tradicionális, törtfehérre festett L-alakú konyhabútor, fekete fogantyú, FDS fiókrendszer, beépített konyhagépekkel, látható előlapos IKEA HAVSEN mosogató, szögletes alumínium vízzáró

Festett tradicionális konyhaszekrény

Törtfehér színűre festett konyhaszekrény, fekete színű fogantyúkkal. Az erős kontrasztot a munkalap fa színe csillapítja. A beépített konyhagépek fehér színűkkel teljesen belesimulnak a látványba, a mosogatógép teljesen beépített.

A látható előlapos IKEA HAVSEN porcelán mosogató varázsolja igazán tradicionálissá a konyhát a felette kialakított üvegajtós, vitrines résszel.

Egy mostanában egyre felkapottabbnak mondható alumínium szögletes vízzáró került beépítésre. A fiókok teljesen kihúzhatóak, csendes működésűek és a fékezőrendszernek köszönhetően halk csukódásúak. Az konyha ablakaiban a fűtőtest felett a munkalappal megegyező anyagú polc lett kialakítva, ezzel még egységesebb képet és otthonosabb hangulatot teremtve.

Bútorainkat minden esetben az egyedi igények és az adott lehetőségek alapján készítjük el. Egyeztetjük az ügyfeleink elképzelését a szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal, így garantálva a prémium kivitelezést és egyediséget.

Keresse cégünket és kérje ajánlatunkat, ha valóban egyedi bútorokat szeretne osztályon felüli kivitelezéssel, tartós kivitelben. Országszerte vállaljuk megálmodott bútorainak elkészítését – nem csak Gyula és Békéscsaba térségében. Egyedi esetek alapján nagy tapasztalattal külföldi kivitelezést is vállalunk.