A törtfehér színűre festett MDF ajtók, fa mintájú Avato konyhai munkalap és a látható előlapú mosogató adta meg a Provence stílusú konyhák kifinomult hangulatát. A konyháknál ismét kezd visszatérni az üvegpolcos vitrines rész. A lebegő polc alá extra fényű LED világítás került beépítésre. FDS slim fiókvasalatok gördülékenyen kihúzást és hangtalan záródást tesznek lehetővé, továbbá a csillapított csukódású ajtók teszik halkabbá a konyhai nyüzsgést.

Provence jellegű klasszikus konyha bútor

Egy igazi vidéki Franciaországra emlékeztető klasszikus konyha, amelynek fő jellemvonásait a selyemfényű, törtfehér színűre festett ajtók, a fa mintázatú munkalap és a látható előlapú Havsen mosogató adja.

A konyhabútorok világába ismét kezd visszatérni az üvegpolcos vitrines rész, amely ennél a konyhánál is domináns szerephez jut. A mosogató felett elhelyezett lebegő polc alá LED világítás lett beépítve.

A prémium fiókrendszer gördülékenyen kihúzást és hangtalan záródást tesz lehetővé. Természetesen a csillapított csukódásúak a konyhaszekrény ajtók is.

Az L-alakú résszel szemben, egy a konyhához passzoló konyhasziget kapott helyet, reggeliző pult/étkező pult résszel. A konyhaszigeten található meg az indukciós főzőlap is, ezzel a konyha munkaterületét jelentősen sikerült megnövelnünk. A pultos kialakítás nagyon praktikus megoldás, három fő kényelmesen elfér a mögötte kinyúló résznél.

Keresse cégünket és kérje ajánlatunkat, ha valóban egyedi bútorokat szeretne osztályon felüli kivitelezéssel, tartós kivitelben. Országszerte vállaljuk megálmodott bútorainak elkészítését – nem csak Gyula és Békéscsaba térségében. Egyedi esetek alapján nagy tapasztalattal külföldi kivitelezést is vállalunk.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.