Klasszikus kivitelezésű, fehér színű prémium konyhabútor. Selyemfényű, IKEA fehér ajtófrontok mart tradicionalis mintával.

Festett fehér L-alakú konyhabútor

A világos fa mintájú munkalap gyönyörű összhatásban van a L-alakú konyhaszekrény és a téglafal fehér színével. A beépített konyhagépek fémes színe kicsit kontraszosabbá teszi a konyha megjelénését.

A konyhaszekrényen az összes ajtóba mintát martunk. Ezek mellett három üveges vitrin ajtó is beépítésre került. Kezdenek újra teret hódítanak a kerettel és metszett panellel rendelkező szekrényajtók, tradícionális – klasszikus, jellegzetes karaktert adva a konyhánknak.

A konyhabútoron selyemsimaságú a festés, mely az alapos előkészítésnek köszönhető. A színe pedig a megrendelő igényeinek megfelően “IKEA” fehér lett :)

A fiókok természetesen csendes és tompított behúzásúak. Az ilyen gyönyörű prémium konyhabútorokba mindenképpen rejtett paneles mosogatógépet szoktunk ajánlani. Felette az indukciós főzőlap tökéletesen elfér. A konyhabútorhoz tartozik egy mini konyhasziget is.

Keresse cégünket és kérje ajánlatunkat, ha valóban egyedi bútorokat szeretne osztályon felüli kivitelezéssel, tartós kivitelben. Országszerte vállaljuk megálmodott bútorainak elkészítését – nem csak Gyula és Békéscsaba térségében. Egyedi esetek alapján nagy tapasztalattal külföldi kivitelezést is vállalunk.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.