Klasszikus kivitelezésű, fehér színű prémium konyhabútor. Selyemfényű, IKEA fehér ajtófrontok mart tradicionalis mintával.

Festett fehér L-alakú konyhabútor

A világos fa mintájú munkalap gyönyörű összhatásban van a L-alakú konyhaszekrény és a téglafal fehér színével. A beépített konyhagépek fémes színe kicsit kontraszosabbá teszi a konyha megjelénését.

A konyhaszekrényen az összes ajtóba mintát martunk. Ezek mellett három üveges vitrin ajtó is beépítésre került. Kezdenek újra teret hódítanak a kerettel és metszett panellel rendelkező szekrényajtók, tradícionális – klasszikus, jellegzetes karaktert adva a konyhánknak.

A konyhabútoron selyemsimaságú a festés, mely az alapos előkészítésnek köszönhető. A színe pedig a megrendelő igényeinek megfelően “IKEA” fehér lett :)

A fiókok természetesen csendes és tompított behúzásúak. Az ilyen gyönyörű prémium konyhabútorokba mindenképpen rejtett paneles mosogatógépet szoktunk ajánlani. Felette az indukciós főzőlap tökéletesen elfér. A konyhabútorhoz tartozik egy mini konyhasziget is.

Az ország egész területére és külföldre is vállaljuk prémium minőségű bútorok készítését, nem csak Gyula és Békéscsaba körzetében. Keressen elérhetőségeinken és kérje ajánlatunkat, hogy Önnek is egy olyan konyhája lehessen, ahol az ott töltött idő öröm.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.