Magasfényű modern előszobabútor, egyedi készítésű, luxus gardróbszekrény, fényes, festett mdf keret, előszoba bútor, gardrób

Modern magasfényű beépített előszoba bútor

Számunkra lélegzetelállító kinézetű ez az előszobabútor.

Az ajtólapok és fiókelők, azaz frontok Rauvisio Brilliant csúcskategóriás magasfényű akril lapokból készültek. Ez az anyaga maga az luxus megtestesítője, mind az ügyfél mind az asztalos szempontjából, hiszen csodálatos látvány egy ilyen szekrény a lakásban és öröm dolgozni is vele.

Az előszoba szekrény keretét teljesen egyedileg készítettük, egyfajta oszlop mintát martunk az MDF lapba, majd festettük. A gardrób szobában a gardróbbútorok szintén ezt a mintát viszik magukkal.

Ez az előszoba szekrény szinten minden ruhát képes elnyelni mélységének köszönhetően. A nappali felőli oldalán egy vastagított hatású polc került kialakításra, ahol az apróságok tárolhatóak. A Möbelgriffe fogantyúk ugyan nagyméretűek, de különleges egyedi kinézetük és csillogásuk miatt mégis légies hatást keltenek.

A szerkény tetején a festett MDF párkány adja meg a végső varázslatot az előszoba bútornak, alul beépített LED világítás kapott helyet.

Várjuk megkeresését, ha Ön is a gyönyörűen kivitelezett, egyedi bútorok rajongója és nem éri be a nagy áruhazák nyújtotta lehetőségekkel. Országszerte és nem csak Gyula és Békéscsaba környékén vállaljuk bútorok készítését és különféle asztalos munkákat.