Szürke színű szupermatt frontos, fiatalos, modern konyhabútor, konyha. Csillapított, halk záródású fiókokkal és ajtókkal. Avato munkalappal.

Szürke szupermatt konyhabútor

Hutter Éva tervező terveit alapján sikerült teljesen az elképzelései alapján megvalósítanunk ezt a gyönyörű szürke színű szupermatt, fiatalos modern konyhabútort . A terv és a valóság szinte ugyanaz:

konyhabutortervjrajz_huttereva_becsibutor

A fiókok és az ajtók csillapított, halk záródásúak, köszönhetően a prémium vasalatoknak. Avato fa dekorú, magas kopásállóságú munkalap és falburkolat került beépítésre. Szeretünk az Avato termékeivel dolgozni, hiszen odafigyelnek a környezet megóvására energiatakarékos feldolgozásuk során. A munkalap postforming élzárású a konyhapult résznél, azaz mindkét oldalán lekerekített és illesztés nélküli átmenetű a minta.

A fekete süllyesztett fogantyú profil nagyon jól mutat ezen a dizájnos, modern konyhán. A sárgás/bézses színű mosogató tálca adja plusz csavart az összképnek.

A mosogatógép is helyet kapott ebben a helytakarékos mini konyhában. A felső szekrény jól pakolható és tágas. Minden belekerült ami csak kellhet. Lenyűgöző és fiatalos az összkép. A felhasznált szuper matt bútorlap ujjlenyomat ‘álló’, így kevésbé marad meg az rajta. 

A munkalap és a magasított étkezőasztal ugyanabból az anyagból készült, az ajtóhoz pedig szín és mintaazonos dekoritlemezt használtunk. Helyet kapott még egy fekete tábla is, amire krétával lehet mindenfélét írni és rajzolni. 

Konyhabútorokat és más asztalos munkákat nem csak Gyula és Békéscsaba környékén, hanem országszerte és külföldre is készítünk. Szeretjük a modern megoldásokat, de igény eseten természetesen klasszikus, egyszerű anyagokkal is dolgozunk. Kérj ajánlatot és keress elérhetőségeink valamelyikén.