Letisztult fa előtető, amely rendkívül elegáns megjelenést kölcsönöz az udvarnak. BSH faanyagból készült, amely egy nyomás kezelt rétegragasztott fenyőfa anyag. Bronz színű polikarbonát tetőfedés. A faanyag alap színezést kapott, majd viasz felületkezeléssel növeltük jelentősen várható élettartamát.

Letisztult, elegáns előtető polikarbonát tetőfedéssel

Letisztult fa előtető, amely rendkívül elegáns megjelenést kölcsönöz az udvarnak.

A féltető egy speciális faanyagból készült.  A lucfenyő léceket réteg-ragasztással, kizárólag 12% nedvességtartalomnál kisebb lamellákból ragasztják össze, így könnyűek és a súlyukat megtartják. Stabil formája a többrétegű szerkezetének köszönhető, amely garancia a kialakított forma megtartásának. A lamellák ragasztása ökológiailag is rendben van, mivel környezetbarát és időjárásálló melamin gyantával történik.  A fa rendkívül alacsony nedvességtartalmának köszönhetően a repedések kialakulása szinte kizárt.

Letisztult fa előtető, amely rendkívül elegáns megjelenést kölcsönöz az udvarnak. BSH faanyagból készült, amely egy nyomás kezelt rétegragasztott fenyőfa anyag. Bronz színű polikarbonát tetőfedés. A faanyag alap színezést kapott, majd viasz felületkezeléssel növeltük jelentősen várható élettartamát.Bronz színű polikarbonát tetőfedés alkalmaztunk ezen a féltetőn. Ez egy picit sötétít és színben jól passzol a faanyaghoz, mégis rengeteg fényt enged be, így nem válik egy sötét lyukká a teraszunk. A fa alap színezést kapott több rétegben, majd viasz felületkezeléssel növeltük jelentősen a várható élettartamát, ugyanis az általunk használt prémium lazúrnak köszönhetően víztaszító hatású és a gombásodásra való hajlamát is nagymértékben csökkenti. Letisztult fa előtető, amely rendkívül elegáns megjelenést kölcsönöz az udvarnak.  BSH faanyagból készült, amely egy nyomás kezelt rétegragasztott fenyőfa anyag. Bronz színű polikarbonát tetőfedés.   A faanyag alap színezést kapott, majd viasz felületkezeléssel növeltük jelentősen várható élettartamát.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.