Dupla oszlopos prémium, egyedi fa előtető, féltető. Gyönyörű szürke színű. Polikarbonát középső résszel, zsindelyes oldalsó fedéssel. Vízlepergető hatású, időjárás és UV álló felületkezelés Tökéletes illesztett kivitelezésű, fából készült féltetők, előtetők, pergolák.

Dupla oszlopos fa előtető – féltető

Ez a fából készült előtető rendhagyó kivitelezéssel készült el. A megszokott egy-egy tartóoszlop helyett dupla fa oszlop került felállításra mindkét oldalon. Ez robusztus és egyben luxus kinézetet kölcsönöz a terasznak.

Középen polikarbonát tetőfedéssel készült, hogy a házba a lehető legtöbb fény bejusson a teraszról, de mégis megvédje a teraszt az esőtől és a hótól. A két oldalsó részén bitumenes zsindely burkolást kapott.

A barna színű ereszcsatorna elsőre furcsa választásnak tűnhet, de ha alaposabban megfigyeljük, akkor összhangban van az ablakkeret színével, ezzel pedig tágítja a teret.

Az előtető faanyaga valódi prémium, ragasztott fenyőfa. De, ez mit jelent? Azt, hogy a fán nem keletkeznek hatalmas, több centi széles tátongó repedések, mint az olcsóbb árfekvésű faanyagon. Azokon akár az átadás utáni pár napon belül is megjelennek ezen repedések, akár több méter hosszan és akár 5-10 centiméter szélesen is. Ez a nem jó minőségű faanyag következménye. Biztosan van akinek tetszik így is, de valljuk be, nem szép látvány a szétnyílt gerenda a fejünk felett. Továbbá az általunk használt fenyő faanyag mentes a gyantatáskáktól is. Ha mégis találnák rajta, akkor egy speciális eljárással eltávolítjuk és kijavítjuk azt gyártás közben.

Többszörösen csiszoltuk a fenyőfát, ezzel selyemsimaságúvá téve. Ezután erre a gyönyörű szürke színre festettük több rétegben, ami a mai modern világ dizájn igényét kielégíti. A féltető darabjait elemenként festettük, egy minden elvárásnak megfelelő impregnáló jellegű időjárásálló festékkel. Különlegessége, hogy védi a fát az UV sugárzástól, vízlepergető hatású, színtartó és vizes bázisánák köszönhetően alapanyaga kevésbé károsítják a környezetet. Mivel szárazon tartja a fából készült szerkezetet, ezért a gombásodás lehetősége is rendkívül alacsony.

Alulról csiszolt és festett lambéria burkolatot kapott. Az illesztések az egész féltetőn gyönyörűek és úgy futnak, ahogy a nagy könyvben megvan írva.

Szerintünk így kell kinéznie egy valóban luxus előtetőnek. Szálkamentesen. Festékcsorgás mentesen.

Ha Ön is a legjobbat szeretné, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén. Nagy tapasztalattal rendelkezünk féltető, pergola, előtető, kocsibeálló vagy autóbeálló készítésében.

A fából készült, fedett, de oldalról nyitott kocsibeállók / autóbeállók is elérhetőek a kínálatunkban, ehhez egy külön weboldalt is létrehoztunk. www.ivesuatobeallo.hu Országszerte vállalunk munkákat, nem csak Gyula és Békéscsaba közelében.

Az OBI, Praktiker, emag kínálatában is megtalálható rengetek fajta előtető és féltető. Az általunk készített darabok teljesen egyedi kivitelezésűek, sehol nem találkozik ugyanolyannal. A tető szerkezete felső kategóriás fából készül, nem pedig fémből.