Akrillaminát, magasfényű szürke luxus hálószobabútor. Egyedi különleges hálószoba bútor, színben hozzá illő komód és éjjeliszekrény. Elegáns hálószoba szekrény.

Magasfényű szürke elegáns hálószobabútor

A hálószobabútor a magasfényű Rauvisio brilliant SR akrillaminát anyagból készült készült. A teteje tömör diófa. A hálószoba elegáns hangulatához rendkívül jól illik ez a két színű anyag, az akril és a fa textúrájának keveredése remekül mutat. Egyedi króm lábakat kapott a bútor, tovább emelve exkluzív megjelenését. Modern bútor, klasszikus, luxus jegyekkel. A hálószoba szekrény anyagából készült a komód és az éjjeliszekrény is. A hálószoba bútor ötlet rendkívül egyedi.

Az akril bútorlap UV állóságának köszönhetően a csillogása a gyártó mérései alapján legalább 20 évig megmarad. A hálószoba bútor anyaga a gyártó újratervezésének köszönhetően sokkal jobban ellenáll a karcoknak és vegyi anyagoknak az elődjéhez képest.

A komód négy hatalmas fiókkal rendelkezik, amely nagyon jól pakolható. A szekrény fiókok csendes behúzódásúak. Ez a luxus hálószoba minden részletében összhangban van. A hálószoba bútor az éjjeliszekrények színeiben is visszatér a háló másik felében. Ők is igazi diófa tetőt kaptak és egyedi króm lábakat, hosszú fogantyút.

Várjuk megkeresését, ha Ön is a gyönyörűen kivitelezett, egyedi bútorok rajongója és nem éri be a nagy áruhazák nyújtotta lehetőségekkel. Országszerte és nem csak Gyula és Békéscsaba környékén vállaljuk bútorok készítését és különféle asztalos munkákat.