Kocsibeálló autóbeálló dupla kocsibeallo autobeallo kocsi autó beálló fából fa nyitottgarázs nyitott garázs prémium beallo

Dupla kocsibeálló autóbeálló fából

A bútorok mellett nagyon szeretünk fával is dolgozni. Rengeteg csodálatos dolog készíthető fából, például előtető és kocsibeálló is. Az ország sok pontjára készült autóbeálló.

Alapvetően két fajtát szoktunk készíteni:
íves kocsibeállót polikarbonát fedéssel és a képeken is látható klasszikus nyeregtetős autóbeállót leginkább zsindely tetővel. A hajlított kivételezésű nagyon különleges kialakítású, de két autó nem fér el alatta egymás mellett . Az íves beálló egy külön weboldalt is kapott: www.ivesautobeallo.hu.

A nyeregtetős kocsibeállók készülhetnek szimpla és dupla kivitelezéssel is. A kialakításuknak csak a képzelet szab határt. Jelen esetben az oszlopok közzé díszlécek kerültek fel.

Felsőkategóriás faanyaggal dolgozunk kizárólag, az oszlopok és a gerendák minden esetben BSH szupererős fából készülnek. Nagy hangsúlyt fektetünk a felületek kezelésére és előkészítésére.

A gyantatáskákat kivágjuk, szálkamentesre csiszoljuk és több rétegben kezeljük a fát lazúr és viasz kombinációjával szétszerelt állapotban. Ezzel elérve azt, a festék minden helyen fedjen és csorgásmentes végeredményt kapjunk. A festés után a faanyag vízlepergető lesz és a korhadásnak is jobban ellenáll.

Az általunk készített beállók igazi minőséget képviselnek és időtállóságuk garantált a belefektetett aprólékos, precíz munkának és a kiváló alapanyagoknak köszönhetően.

Várjuk leendő ügyfeleink megkeresését az ország egész területéről elérhetőségeinken.