Impozáns fogorvosi rendelő

Egy rendkívül modern fogorvos, ámulatba ejtő rendelőjét készíthettük el. A fogászaton megtalálható két teljesen felszerelt fogorvosi szoba, egy recepciós pult várakozórésszel, egy sterilizációs helyiség és egy mini konyha is helyet kapott.

A recepciós pult Corianból készült, amely maga az exkluzivitás. Időtálló, felújítható, gyönyörű anyag. A mögötte látható falburkolat a Kastamonu gyönyörű Korona Tölgy színeiben tündököl. Ez a színvilág a fogászat egészén tovább vonul, megadva ezzel a színvilágát.

A két rendelőben a szekrény felső része szintén tölgy színű lett, az alsó része magasfényű fehér anyagból készült. Mindkét részen beépítésre került egy-egy LED sor, amely nem mindennapi látványt kölcsönöz egy rendelőnek. Érdekessége, hogy a felső szekrény aljára orvosi kesztyű és poháradagoló lett beépítve, ezzel gördülékenyebbé téve a napi munkát.

A két rendelő között görgős ajtót alakítottunk ki, amelyhez Terno Staffa szerkezetet használtunk, ezzel jelentősen csökkentve a helyszínek közötti átjárási időt és növelve a higéniát.

A sterilizáló helyiség bútoranyagának a Gizir Inox magasfényű szálcsiszolt bútorlapja került kiválasztásra. Egyik oldalon magasfényű PVC fóliával, a másik oldalon, fehér melaminnal laminálják ezen lapokat.

Egy leginkább loft stílusú konyha is kialakításra került, amiben minden szükséges eszköz megtalálható.