Modern fogorvosi rendelő bútor

Egy rendkívül modern fogorvos, ámulatba ejtő rendelőjét készítettük el. A fogászaton megtalálható két teljesen felszerelt fogorvosi szoba, egy recepciós pult várakozórésszel, egy sterilizációs helyiség és egy mini konyha.

A recepciós pult Corianból készült, amely maga az exkluzivitás. A mögötte látható falburkolat a Kastamonu Korona Tölgy színeiben tündököl. Ez a szín a fogászat egészén továbbvonul, megadva a színvilágát.

A két rendelőben a szekrény felső része szintén tölgy színű lett, az alsó része magasfényű fehér anyagból készült. Mindkét részen beépítésre került egy-egy LED sor, amely nem mindennapi látványt kölcsönöz egy rendelőnek. Érdekessége, hogy a felső szekrény aljára orvosi kesztyű és poháradagoló lett beépítve, ezzel gördülékenyebbé téve a napi munkát.

A két rendelő között görgős ajtót alakítottunk ki, amelyhez Terno Staffa szerkezetet használtunk. Ezzel jelentősen növelve a higéniát és csökkentve az átjárási időt.

A sterilizáló helyiségben a Gizir Inox magasfényű szálcsiszolt bútorlapját használtuk. Egyik oldalon magasfényű PVC fóliával, a másik oldalon, fehér melaminnal laminálják ezen lapokat.

Egy leginkább loft stílusú konyha is kialakításra került, amiben minden szükséges konyhai eszköz és konyhagép megtalálható.