A konyha különleges szépségét a magasfényű fehér Rehau Rauvisio brilliant ajtófrontok és az Egger hátpanel összhangja adja leginkább. A konyhabútor további különlegessége, hogy a munkalap, a hátpanel és a vízzáró színe megegyezik, így mintha egy anyagból készült volna az egész. FDS slim csillapított behúzású fiókok, Titus t-type csillapított záródású kivetőpánt került felhasználásra. A pántot gyors csukódás és rövid csillapítási út jellemzi, a több százezer csukódást kibíró élettartama mellett, valamint a csillapítás mértéke a megrendelő igényei szerint állítható. A gyárilag tiszta alumínium színű Gola fogantyú profil fehér színterezést kapott. A felsőrész aljára extra fényerejű LED szalag került. Végül, de nem utolsósorban egy Kesseböhmer LeMans II sarokvasalat is helyet kapott a sarokban.

Rauvisio brilliant hófehér magasfényű álomkonyha

A magasfényű fehér Rehau Rauvisio brilliant ajtófront és az Egger hátpanel összhangja igazán különlegessé teszi ezt az álomszép konyhát.

A Rehau Rauvisio brilliant (=akrillaminát) tartósan színtartó és UV-álló – beltéri alkalmazások esetén bizonyítottan legalább 20 évig. Ráadásul a sokoldalú felület kiváló színminőséget és ragyogó hatást garantál, mindemellett egyszerűen tisztítható. (forrás: www.rehau.com)

A konyhabútor további különlegessége, hogy a munkalap, a hátpanel és a vízzáró színe megegyezik, így mintha egy anyagból készült volna az egész.

FDS slim csillapított behúzású fiókok, Titus t-type csillapított záródású kivetőpánt került felhasználásra. A pántot gyors csukódás és rövid csillapítási út jellemzi, a több százezer csukódást kibíró élettartama mellett, valamint a csillapítás mértéke a megrendelő igényei szerint állítható. A gyárilag tiszta alumínium színű Gola fogantyú profil fehér színterezést kapott. A felsőrész aljára extra fényerejű LED szalag került. Végül, de nem utolsósorban egy Kesseböhmer LeMans II sarokvasalat is helyet kapott a sarokban, hogy minden hely kényelmesen kihasználható legyen:

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.