A törtfehér színűre festett MDF ajtók, fa mintájú Avato konyhai munkalap és a látható előlapú mosogató adta meg a Provence stílusú konyhák kifinomult hangulatát. A konyháknál ismét kezd visszatérni az üvegpolcos vitrines rész. A lebegő polc alá extra fényű LED világítás került beépítésre. FDS slim fiókvasalatok gördülékenyen kihúzást és hangtalan záródást tesznek lehetővé, továbbá a csillapított csukódású ajtók teszik halkabbá a konyhai nyüzsgést.

Provence jellegű törtfehér konyhabútor

A törtfehér színűre festett MDF ajtók, fa mintájú Avato konyhai munkalap és a látható előlapú mosogató adta meg a Provence stílusú konyhák kifinomult hangulatát.

A konyháknál ismét kezd visszatérni az üvegpolcos vitrines rész, amely ennél a konyhánál igazából elengedhetetlen volt a hangulat eléréséhez. A lebegő polc alá extra fényű LED világítás került beépítésre, amely elengedő fényt biztosít a konyhában való munkavégzéshez.

FDS slim fiókvasalatok gördülékenyen kihúzást és hangtalan záródást tesznek lehetővé, továbbá a csillapított csukódású ajtók teszik halkabbá a konyhai nyüzsgést.

A konyhabútorral szemben egy a konyhához passzoló szekrénysor is készült, ennek tetején kapott helyet a beépített indukciós főzőlap. A körülötte lévő helyen pedig a nagyobb főzések során kényelmesen tudunk dolgozni. A szekrény túloldalán a munkalap kinyúlik, ezzel létrehozva egy három fős étkezőpultot.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.