Letisztult fa előtető, amely rendkívül elegáns megjelenést kölcsönöz az udvarnak. BSH faanyagból készült, amely egy nyomás kezelt rétegragasztott fenyőfa anyag. Bronz színű polikarbonát tetőfedés. A faanyag alap színezést kapott, majd viasz felületkezeléssel növeltük jelentősen várható élettartamát.

Letisztult, elegáns előtető polikarbonát tetőfedéssel BSH faanyagból

Letisztult fa előtető, amely rendkívül elegáns megjelenést kölcsönöz az udvarnak.

BSH faanyagból készült. Hogy ezt mit is jelent? Íme:
A BSH mindenhol használható, ahol fontos a forma stabilitása és az esztétikus megjelenés. A lucfenyőből réteg-ragasztással készül DIN 1052:2008 szabvány szerint. Kizárólag 12% nedvességtartalomnál kisebb lamellákból ragasztják össze, így könnyűek és a súlyukat megtartják. Stabil formája a többrétegű szerkezetének köszönhető, amely garancia a kialakított forma megtartásának. A lamellák ragasztása ökológiailag is rendben van, mivel környezetbarát és időjárásálló melamin gyantával történik.  A fa rendkívül alacsony nedvességtartalmának köszönhetően a repedések kialakulása szinte kizárt.

Letisztult fa előtető, amely rendkívül elegáns megjelenést kölcsönöz az udvarnak. BSH faanyagból készült, amely egy nyomás kezelt rétegragasztott fenyőfa anyag. Bronz színű polikarbonát tetőfedés. A faanyag alap színezést kapott, majd viasz felületkezeléssel növeltük jelentősen várható élettartamát.Bronz színű polikarbonát tetőfedés alkalmaztunk. Ez egy picit sötétít és színben jól passzol a faanyaghoz, mégis rengeteg fényt enged be, így nem válik egy sötét lyukká a teraszunk.  A fa alap színezést kapott, majd viasz felületkezeléssel növeltük jelentősen a várható élettartamát.Letisztult fa előtető, amely rendkívül elegáns megjelenést kölcsönöz az udvarnak.  BSH faanyagból készült, amely egy nyomás kezelt rétegragasztott fenyőfa anyag. Bronz színű polikarbonát tetőfedés.   A faanyag alap színezést kapott, majd viasz felületkezeléssel növeltük jelentősen várható élettartamát.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.